Συχνές ερωτήσεις2020-01-02T11:15:49+00:00

Συχνές Ερωτήσεις

Το όνομα του κάθε παιδιού είναι μαγικό και κάνει την ιστορία του βιβλίου να αλλάζει ανάλογα με τα γράμματα τα οποία το σχηματίζουν. Έτσι η Μαρία θα συναντήσει μια Μέλισσα στο λιβάδι, ένα Αλπάκα στο Περού, έναν Ρινόκερο σε ένα ξέφωτο, έναν Ιπποπόταμο σε μια λίμνη και μια Αλεπού στο δάσος. Ο Νίκος όμως θα συναντήσει μια  Νυχτεριδούλα, έναν Ιπποπόταμο, έναν Καρχαρία στο βυθό, έναν Ουρακοτάγκο στο δάσος και μια Σουρικάτα στην έρημο. Η ιστορία του βιβλίου θα είναι ένα ταξίδι τόσο μοναδικό όσο και το όνομά τους. Ποιους θα συναντήσει το δικό σας αγαπημένο παιδί στο παραμυθένιο του ταξίδι; Συμπληρώστε το όνομά του στη σελίδα παραγγελίας και πατήστε το πορτοκαλί κουμπί για να πάρετε μια ιδέα!

Προσοχή: Εάν θέλετε να παραγγείλετε βιβλία για αδερφάκια, παρακαλούμε στείλτε μας ένα μήνυμα στο [email protected] . Θα φροντίσουμε να συμπεριλάβουμε διαφορετικές ιστορίες όπου είναι δυνατό, στην περίπτωση που υπάρχουν ίδια γράμματα στα ονόματα των παιδιών.

Για κάθε γράμμα της αλφαβήτου έχουμε σχεδιάσει μία ή περισσότερες διαφορετικές ιστορίες. Έτσι για κάθε όνομα οργανώνουμε ένα διαφορετικό ταξίδι για το παιδί, ώστε να εξερευνήσει διαφορετικά μέρη και συναντήσει διαφορετικά πλάσματα ανάλογα με τα γράμματα που εμπεριέχονται στο όνομά του.

Ποιους θα συναντήσει το δικό σας αγαπημένο παιδί στο παραμυθένιο του ταξίδι; Συμπληρώστε το όνομά του στη σελίδα παραγγελίας και πατήστε το πορτοκαλί κουμπί για να πάρετε μια ιδέα!

Προσοχή: Εάν θέλετε να παραγγείλετε βιβλία για αδερφάκια, παρακαλούμε στείλτε μας ένα μήνυμα στο [email protected] . Θα φροντίσουμε να συμπεριλάβουμε συναντήσεις με διαφορετικοούς ήρωες όπου γίνεται, στην περίπτωση που υπάρχουν ίδια γράμματα στα ονόματα των παιδιών.

Ναι. Η εικονογράφηση και η ιστορία αλλάζει ανάλογα με το όνομα και το φύλο του παιδιού.

Στην περίπτωση του «Πού σε πάει το όνομά σου;» υπάρχουν δύο επιλογές. Το βιβλίο με το μαλακό εξώφυλλο κοστίζει 24,5 ευρώ και το βιβλίο με το σκληρό εξώφυλλο κοστίζει 29 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις δε συμπεριλαμβάνεται το κόστος αποστολής.

Όχι, ο αριθμός των γραμμάτων δεν αλλάζει την τιμή εκτός από τις περιπρώσεις που τα ονόματα είναι πολύ μεγάλα και γίνεται ειδική παραγγελία. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, που είναι και οι περισσότερες, ο αριθμός των γραμματών του ονόματος δεν παίζει κανένα ρόλο στην τιμή του παραμυθιού. Το διαφοροποιό στοιχείο είναι το εξώφυλλο.

Ναι. Στις περιπτώσεις που ένα όνομα είναι πολύ μεγάλο, έχουμε διαπιστώσει ότι τα παιδιά δυσκολεύονται να κρατήσουν την προσοχή τους. Επομένως έχουμε καταλήξει ότι ο ανώτατος αριθμός γραμμάτων είναι τα 13. Παρομοίως αν το όνομα είναι πολύ μικρό, τότε η ιστορία είναι υπερβολικά σύντομη. Επομένως ένα όνομα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 γράμματα.

Κάθε βιβλίο φτιάχνεται κατά παραγγελία για το κάθε παιδί ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε κάποιο χρόνο παραπάνω για να:

  • οργανώσουμε την περιπέτεια του παιδιού,
  • να το στείλουμε για εκτύπωση και
  • να το παραλάβουμε για έλεγχο πρωτού σας το στείλουμε.

Όλη αυτή η διαδικάσία παίρνει συνήθως 5-7 ημέρες. Αφού το παραλάβουμε και το ελέγξουμε το παραδίδουμε κατ’ ευθείαν στο ταχυδρομείο το οποίο κάνει 2-3 ημέρες να το αποστείλει στο μέρος που θα μας υποδείξετε εντός Ελλάδος. Για αποστολές εκτός Ελλάδος, η αποστολή μπορεί να πάρει λιγο περισσότερο χρόνο.

Από τη στιγμή που θα το παραλάβουμε από την εκτύπωση χρειαζόμαστε συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες για την αποστολή εντός Ελλάδος. Εάν θέλετε να το παραλάβετε γρηγορότερα υπάρχει πάντα η επιλογή του συστημένου, ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής θα είναι υψηλότερα, γι’ αυτό και δεν την συνιστούμε.

Ναι. Μπορούμε να στείλουμε το βιβλίο μας παντού, απλά θα χρειαστούμε ίσως 2-3 μέρες παραπάνω με το συμβατικό ταχυδρομείο.

Εάν το λάθος είναι δικό μας, θα το διορθώσουμε και θα σας στείλουμε άλλο, το συντομότερο δυνατό από τη στιγμή που θα μας ενημερώσετε. Εάν το λάθος οφείλετε σε λάθος στη φόρμα παραγγελίας δυστυχώς θα πρέπει να επιβαρυνθείτε το κόστος του διορθωμένου προϊόντος.

Όχι. Για μεγάλες παραγγελίες άνω των 10 τεμαχίων έχουμε ειδικό τιμοκατάλογο ανάλογα την περίπτωση. Παρακαλούμε, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να συζητήσουμε.

Και ναι και όχι. 🙂 Οι ήρωες που συναντά το παιδί διαφοροποιούνται ανάλογα με το όνομά του. Για κάθε γράμμα της αλφαβήτου έχουμε σχεδιάσει μία ή περισσότερες διαφορετικές ιστορίες. Έτσι εάν θα θέλατε το παιδί να συναντήσει έναν Ξιφία, αλλά το γράμμα Ξ δεν περιέχεται στο όνομα του παιδιού, τότε δυστυχώς δεν μπορούμε να το συμπεριλάβουμε στην ιστορία.

Εάν όμως παραγγέλνετε για παράδειγμα για δυο αδερφάκια, τα οποία έχουν κάποια γράμματα κοινά στο όνομά τους και θα θέλατε να συναντήσουν το καθένα διαφορετικούς χαρακτήρες, τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για να συζητήσουμε τις εναλλακτικές.

Το βιβλίο περιγράφει ένα ταξίδι σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ο ταξιδιώτης είναι το ίδιο το παιδί για το οποίο φτιάχνουμε το βιβλίο και η πορεία εξαρτάται από το όνομά του. Έτσι παρ’ όλο που ολόκληρο το παραμύθι αποτελείται από πολλές μικρές αυτοτελείς ιστορίες, όλες μαζί φτιάχνουν ένα ολοκληρωμένο ταξίδι. Όλες μας οι ιστορίες βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία για όλους τους ήρωες που θα συναντήσει το παιδί. Κάθε μικρή ιστορία περνά και ένα συνδυασμό μηνυμάτων, ένα εκ των οποίων έχει πάντα να κάνει με το περιβάλλον και τη φύση γενικότερα και ένα με τους ανθρώπους.

Στόχος μας είναι να εξάψουμε την περιέργεια κάθε παιδιού, να διασκεδάσει με τις ιστορίες, να αγαπήσει και να θαυμάσει τη φύση, να έχει κριτική σκέψη, να έχει απορίες και να έχει μια απλή ιστορία να θυμάται κάθε φορά που κάτι συμβαίνει στην πραγματική ζωή. Από τα αγαπημένα μας παραδείγματα: Γιατί φοράμε ζώνη στο αυτοκίνητο; Γιατί ακόμα και οι πιο τολμηροί ταξιδιώτες, όπως είδαμε στο παραμύθι μας, που πάνε στα πέρατα της γης, φορούν τη ζώνη τους πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, ώστε να είναι προστατευμένοι! 🙂

Ελπίζουμε μικροί και μεγάλοι να απολαύσετε το ταξίδι όπως το απολαμβάνουμε κι εμείς κάθε φορά που φτιάχνουμε ένα για κάθε παιδί. Δημιουργήστε το δικό σας παραμύθι για ένα αγαπημένο σας παιδί εδώ.