Συχνές Ερωτήσεις

Hey Magic Name!

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε κάποια πράγματα 🙂

Προσωποποιημένο παραμύθι: Οι ερωτήσεις περιεχομένου.

Εννοούμε ότι αν παραγγείλετε για παράδειγμα 2 παραμύθια, η ιστορία του καθενός θα είναι διαφορετική! 🙂

Το όνομα του κάθε παιδιού είναι μαγικό και κάνει την ιστορία του παραμυθιού να αλλάζει ανάλογα με τα γράμματα τα οποία το σχηματίζουν. Έτσι η Μαρία θα συναντήσει μια Μέλισσα στο λιβάδι, ένα Αλπάκα στο Περού, έναν Ρινόκερο σε ένα ξέφωτο, έναν Ιπποπόταμο σε μια λίμνη και μια Αλεπού στο δάσος. Ο Νίκος όμως θα συναντήσει μια  Νυχτεριδούλα, έναν Ιπποπόταμο, έναν Καρχαρία στο βυθό, έναν Ουρακοτάγκο στο δάσος και μια Σουρικάτα στην έρημο.

Το παραμύθι μας λοιπόν προσωποποιεί το ταξίδι ταξίδι που περιγράφει σύμφωνα με το όνομά του κάθε παιδιού. Ποιους θα συναντήσει το δικό σας αγαπημένο παιδί στο προσωποποιημένο παραμύθι του; Συμπληρώστε το όνομά του στη σελίδα παραγγελίας και πατήστε το πορτοκαλί κουμπί για να πάρετε μια ιδέα! Ή ακούστε την αφήγηση του ταξιδιού της Νίκης εδώ.

Προσοχή: Εάν θέλετε να παραγγείλετε βιβλία για αδερφάκια, παρακαλούμε στείλτε μας ένα μήνυμα στο [email protected] . Θα φροντίσουμε να συμπεριλάβουμε διαφορετικές ιστορίες όπου είναι δυνατό, στην περίπτωση που υπάρχουν ίδια γράμματα στα ονόματα των παιδιών.

Γίνεται, γιατί το παραμύθι μας αποτελείται από πολλές αυτοτελείς ιστορίες!

Για κάθε γράμμα της αλφαβήτου έχουμε δημιουργήσει μία ή περισσότερες διαφορετικές ιστορίες. Έτσι για κάθε όνομα οργανώνουμε ένα διαφορετικό ταξίδι για το παιδί, με αποτέλεσμα ένα προσωποποιημένο παραμύθι, διαφορετικό για κάθε παιδί, ώστε να εξερευνήσουν διαφορετικά μέρη και να συναντήσουν διαφορετικά πλάσματα ανάλογα με τα γράμματα που εμπεριέχονται στο όνομά τους.

Ποιους θα συναντήσει το δικό σας αγαπημένο παιδί στο μαγικό του ταξίδι; Συμπληρώστε το όνομά του στη σελίδα παραγγελίας και πατήστε το πορτοκαλί κουμπί για να πάρετε μια ιδέα!

Προσοχή: Εάν θέλετε να παραγγείλετε βιβλία για αδερφάκια, παρακαλούμε στείλτε μας ένα μήνυμα στο [email protected] . Θα φροντίσουμε να συμπεριλάβουμε συναντήσεις με διαφορετικοούς ήρωες όπου γίνεται, στην περίπτωση που υπάρχουν ίδια γράμματα στα ονόματα των παιδιών, ώστε το παραμύθι να είναι όσο πιο μοναδικό γίνεται. 🙂

Ναι. Η εικονογράφηση και η ιστορία προσωποποιείται σύμφωνα με το όνομα και το φύλο του παιδιού.

Οι ήρωες στην ιστορία του προσωποποιημένου μας παραμυθιού εξαρτώνται από το όνομα του παιδιού

Επομένως… και ναι και όχι. 🙂 Οι ήρωες που συναντά το παιδί διαφοροποιούνται ανάλογα με τα γράμματα που σχηματίζουν το όνομά του. Για κάθε γράμμα της αλφαβήτου έχουμε σχεδιάσει μία ή περισσότερες διαφορετικές ιστορίες. Έτσι εάν θα θέλατε το παιδί να συναντήσει έναν Ξιφία, αλλά το γράμμα Ξ δεν περιέχεται στο όνομα του παιδιού, τότε δυστυχώς δεν μπορούμε να το συμπεριλάβουμε στην ιστορία. Αν όμως το όνομα του παιδιού περιέχει το γράμμα Λ, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στη συνάντηση με ένα Λιοντάρι για παράδειγμα ή με έναν Λύκο!

Εάν παραγγέλνετε για δυο αδερφάκια, τα οποία έχουν κάποια γράμματα κοινά στο όνομά τους και θα θέλατε να συναντήσουν το καθένα διαφορετικούς χαρακτήρες, τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για να συζητήσουμε τις εναλλακτικές.

Ένα μαγικό ταξίδι με οδηγό το όνομα του παιδιού

Το παραμύθι περιγράφει ένα ταξίδι σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ο ταξιδιώτης είναι το ίδιο το παιδί, για το οποίο προσωποποιούμε το παραμύθι, και η πορεία του εξαρτάται από το όνομά του. Το βιβλίο λοιπόν αποτελείται από πολλές μικρές αυτοτελείς ιστορίες, που όλες μαζί φτιάχνουν ένα ολοκληρωμένο ταξίδι. Όλες μας οι ιστορίες βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία για όλους τους ήρωες που θα συναντήσει το παιδί. Κάθε μικρή ιστορία περνά και ένα συνδυασμό μηνυμάτων για το περιβάλλον, τη φύση ή/ και τους ανθρώπους.

Στόχος μας είναι να εξάψουμε την περιέργεια κάθε παιδιού, να διασκεδάσει με τις ιστορίες, να αγαπήσει και να θαυμάσει τη φύση. Επιθυμούμε επίσης να βάλουμε ένα λιθαράκι στη δημιουργία κριτικής σκέψης. Ελπίζουμε να έχει απορίες και όρεξη να εξερευνήσει περισσότερο στοιχεία για τους χαρακτήρες που θα συναντήσει. Τέλος ευχόμαστε να έχει μια απλή ιστορία να θυμάται κάθε φορά που κάτι συμβαίνει στην πραγματική ζωή. Για παράδειγμα: Γιατί φοράμε ζώνη στο αυτοκίνητο; Γιατί ακόμα και οι πιο τολμηροί ταξιδιώτες, όπως είδαμε στο παραμύθι που πρωταγωνιστούσες, που πάνε στα πέρατα της γης, φορούν τη ζώνη τους πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, ώστε να είναι προστατευμένοι! 🙂

Ελπίζουμε μικροί και μεγάλοι να απολαύσετε το ταξίδι όπως το απολαμβάνουμε κι εμείς κάθε φορά που φτιάχνουμε ένα για κάθε παιδί. Δημιουργήστε ένα προσωποποιημένο παραμύθι για ένα αγαπημένο σας παιδί εδώ.

Προσωποποιημένο παραμύθι: Οι πρακτικές ερωτήσεις.

Κάθε προσωποποιημένο παραμύθι φτιάχνεται κατά παραγγελία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να επωφεληθούμε από τα μειωμένα κόστη μιας μαζικής παραγωγής. Η τελική τιμή δεν επηρεάζεται από τον αριθμό των σελίδων του βιβλίου (οι οποίες εφ’ όσον τα γράμματα του ονόματος δεν ξεπερνούν τα 13 κυμαίνονται από 24 έως 64), επηρεάζεται όμως από το εξώφυλλο που θα επιλέξετε.
Το βιβλίο με το μαλακό εξώφυλλο κοστίζει 24,5 ευρώ και με το σκληρό εξώφυλλο κοστίζει 29 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις δε συμπεριλαμβάνεται κόστος αποστολής.

Όχι, γενικά ο αριθμός των γραμμάτων δεν αλλάζει την τιμή του παραμυθιού.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις, που τα ονόματα είναι πολύ μεγάλα (παραπάνω από 13) και γίνεται ειδική παραγγελία. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, που είναι και οι περισσότερες, ο αριθμός των γραμματών του ονόματος δεν παίζει κανένα ρόλο στην τιμή του βιβλίου. Το διαφοροποιό στοιχείο είναι το εξώφυλλο.

Ο αριθμός των σελίδων του προσωποποιημένου παραμυθιού αλλάζει ανάλογα το όνομα.

Επομένως η απάντηση είναι ναι. Στις περιπτώσεις που ένα όνομα είναι πολύ μεγάλο, έχουμε διαπιστώσει ότι τα παιδιά δυσκολεύονται να κρατήσουν την προσοχή τους. Επίσης εξαιτίας της προσωποποίησης και της μεμονωμένης παραγωγής, το κόστος της αυξάνει πολύ. Επομένως έχουμε καταλήξει ότι ο ανώτατος αριθμός γραμμάτων είναι τα 13. Από την άλλη πλευρά, αν το όνομα είναι πολύ μικρό, τότε και το παραμύθι είναι υπερβολικά μικρό και αντίστοιχα πολύ ακριβό στην παραγωγή του. Επομένως για να δημιουργήσουμε ένα προσωποποιημένο παραμύθι, ένα όνομα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 γράμματα.

Κάθε προσωποποιημένο παραμύθι απαιτεί χρόνο, καθώς φτιάχνεται κατά παραγγελία για το κάθε παιδί ξεχωριστά.

Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε συνήθως 5-7 ημέρες για να:

  • οργανώσουμε και να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο του παραμυθιού,
  • να το στείλουμε για εκτύπωση και
  • να το παραλάβουμε για έλεγχο πρωτού σας το στείλουμε.

Αφού το παραλάβουμε και το ελέγξουμε το παραδίδουμε κατ’ ευθείαν στο ταχυδρομείο το οποίο κάνει έως 3 ημέρες να το αποστείλει στο μέρος που θα μας υποδείξετε εντός Ελλάδος. Για αποστολές εκτός Ελλάδος, η αποστολή μπορεί να πάρει λιγο περισσότερο χρόνο.

Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το παραμύθι από την εκτύπωση χρειαζόμαστε συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες για την αποστολή εντός Ελλάδος.

Εάν θέλετε να το παραλάβετε γρηγορότερα υπάρχει η επιλογή της παραλαβής σε συνεννόηση από σημείο εξυπηρέτησης.

Οπουδήποτε κι αν μένει ένα παιδί μπορεί να παραλάβει ένα προσωποποιημένο παραμύθι με το όνομά του.

Φτιαγμένο με μεράκι και πολλή πολλή αγάπη. Απλά θα χρειαστούμε κάποιες μέρες παραπάνω με το ταχυδρομείο ανάλογα τη χώρα αποστολής.

Ειδική αποστολή 🙂

Εάν το λάθος είναι δικό μας, θα το διορθώσουμε και θα σας στείλουμε άλλο, το συντομότερο δυνατό από τη στιγμή που θα μας ενημερώσετε με δικά μας έξοδα. Εάν το λάθος οφείλετε σε λάθος στη φόρμα παραγγελίας δυστυχώς θα πρέπει να επιβαρυνθείτε το κόστος του διορθωμένου προϊόντος.

Όχι. Για μεγάλες παραγγελίες άνω των 10 τεμαχίων έχουμε ειδικό τιμοκατάλογο ανάλογα την περίπτωση. Παρακαλούμε, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να συζητήσουμε.