Ενωθήκαμε για να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό δώρο!

Ντόρα
ΝτόραΗ θεία μάνατζερ
Γράφει ιστορίες, συντονίζει εργασίες, απαντά σε ερωτήσεις και συνήθως σας μιλά στα social media. Πέρα από θεία είναι και νονά!
Νίκη
ΝίκηΗ ξαδέρφη ειδικός
Γράφει ιστορίες και εκπαιδεύει παιδιά (ενίοτε και γονείς). Πέρα από ξαδέρφη είναι και η ίδια θεία και νονά!
Λεωνίδας
ΛεωνίδαςΟ αδερφός ντίτζιταλ μάστερ
Λύνει και δένει την ηλεκτρονική μας παρουσία. Διαβάζει τις ιστορίες μας και μας λέει γνώμη και την ακούμε γιατί είναι και πατέρας.
Κορνήλιος και Αριστέα
Κορνήλιος και ΑριστέαΟι γονείς ξωτικά
Μιλούν σε όλους με περηφάνια για εμάς, παραλαμβάνουν τα βιβλία, τα κάνουν δώρα και τα στέλνουν στα παιδιά.
Αλεξία
ΑλεξίαΗ καλλιτέχνις
Δίνει χρώμα και εικόνα στις ιστορίες μας και κάνει το παραμύθι μας όμορφο και ευανάγνωστο!

Η ιστορία μας:
Όλα ξεκίνησαν από την ανάγκη για ένα ξεχωριστό δώρο…

Η ιδέα για το “Πού σε πάει το όνομά σου;” ξεκίνησε μέσα από την αναζήτηση για ένα ξεχωριστό δώρο για την ανιψιά μου. Δεν τη βλέπω συχνά μια και ζούμε σε διαφορετικές πόλεις, και ήθελα την επόμενη φορά που θα την έβλεπα να της πάρω κάτι που θα είναι φτιαγμένο μόνο γι’ αυτήν, που θα την κάνει να γελάσει, να μάθει, να παίξει και μια και θα αργούσε να με ξαναδει… να με θυμάται!

Βρήκα προσωποποιημένα παραμύθια σε sites του εξωτερικού, αλλά τίποτα τότε ακόμα στην ελληνική γλώσσα. Έτσι αποφάσισα να το φτιάξω εγώ. Κι επειδή μόνη είμαι λιγότερο δημιουργική απ’ ότι με παρέα…  με τα υπέροχα πλάσματα που περιγράφονται παραπάνω, φτιάχνουμε ένα βιβλίο για κάθε παιδί. Για να γίνουν πρωταγωνιστές της δικής τους ιστορίας! Για να μάθουν πόσο υπέροχος είναι ο κόσμος μας και τα πλάσματα που ζουν σε αυτόν! Για να μη φοβούνται να ρωτούν και να τολμούν! Για να γελάσουν και να παίξουν με όποιον τους διηγείται το ταξίδι τους! Και για τις περιπτώσεις σαν και τη δική μας, που δε μας βλέπουν συχνά, για να μας θυμούνται λίγο καλύτερα και λίγο συχνότερα… 🙂 Για όλους εσάς που θα θέλατε κι εσείς να κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο σ’ ένα παιδάκι που αγαπάτε, φτιάχνουμε παραμύθια με το όνομα κάθε παιδιού. Το κάνουμε μαγικό και έτοιμο για περιπέτειες!

Έτσι βγήκε και το όνομα της ομάδας μας τελικά: Magic Name!
Και στοχεύουμε να δημιουργήσουμε κι άλλα όμορφα βιβλία σύντομα, γιατί η δημιουργική γραφή είναι μια πολύ ωραία διαδικασία!